Reinigen

Bij Machinery Care wordt gebruik gemaakt van diverse schoonmaak- technieken. Naast de conventionele methodes met ontvetters (onder hoge druk) en schoonmaakmiddelen is het mogelijk te reinigen d.m.v. droogijs-, glasparel- en aluminiumoxide stralen.

Droogijsstralen
Deze schoonmaakmethode maakt gebruik van koolzuur (CO2) in vaste vorm met een temperatuur van -79,5ºC. Door de drie eigenschappen; koude, druk en expansie wordt het vuil daadkrachtig verwijderd.

Voordelen van droogijsstralen:
 • de te behandelen oppervlakte wordt niet beschadigd;
 • snelle reinigingsmethode;
 • restproduct bestaat enkel uit de vervuiling, de CO2 verdampt immers;
 • gehele demontage is vaak niet nodig (tijdsbesparing).
   
   
   
  Straalcabine  Bij Machinery Care bestaat de mogelijkheid tot het stralen met aluminiumoxide.

  De straalcabine geeft ons, naast het droogijsstralen en ontvetten, de extra mogelijkheid om persen volledig op te knappen.

  Machinekappen, bordessen en rekken worden ontdaan van alle verontreinigingen. Hierna wordt het als nieuw gespoten door onszelf of bij een professionele industriespuiter.

  Het is mogelijk om oppervlakten tot 12 m2 te stralen!
   
   
   
  Ontvetcabine

         
  In de grote ontvetcabine reinigen wij met een koud ontvetter d.m.v. een hogedrukreiniger. De grote onderdelen worden hier gereinigd. Tevens stralen wij hier, indien nodig, met droogijs.

  Naast het ontvetten in deze cabine bezit Machinery Care een roterende wasmachine, korfdiameter 120cm, waar de kleinere onderdelen voorgewassen worden.
                  

Disclaimer - Sitemap