Medewerkers

Machinery Care draagt zorg voor uw grafische machines. Als servicegerichte onderneming voor machines in voornamelijk de grafische industrie bieden wij u diverse diensten aan.

Het verhuizen, reviseren, oplossen van storingen en reinigen van grafische machines zijn door jarenlange ervaring uitgegroeid tot onze specialismen. Wij zijn permanent bezig met het vergroten van onze kennis en vaardigheden. Door middel van deze kennis en vaardigheden kunnen wij onze klanten een op maat gemaakte oplossing aanbieden.

Dankzij onze expertise, concurrerende prijzen en het nakomen van afspraken vervullen wij uiteenlopende opdrachten voor opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. Met deze site hopen wij u een duidelijk beeld te geven van onze onderneming en de mogelijkheden die Machinery Care u biedt.
Carlo van Peer
www.machinerycare.nl
Carlo van Peer in een mechanisch/electrisch buitendienst medewerker en draait storingsdiensten binnen Nederland.
Lees verder
Christiaan Ferdinandus
www.machinerycare.nl
Christiaan is allround monteur, breed inzetbaar als coördinator of monteur is al vanaf 2000 werkzaam voor Machinery Care.
Lees verder
Corne Copier
www.machinerycare.nl
Corné wordt opgeleid tot all-round monteur Elektrisch en Mechanisch. Hij is vrijwel…Lees verder
Isidoros Kyriakidis
www.machinerycare.nl
 Informatie volgt
Lees verder
Jacqueline Timmermans
www.machinerycare.nl
Jacqueline is werkzaam als project en financieel administratief medewerkster en als ISO 9001 en OHASAS 18001 coördinatrice.…Lees verder
Otto Nyikos
www.machinerycare.nl
Ook Otto is al geruime tijd werkzaam in de grafische industrie en is nu als internationaal, mechanisch/electrisch…Lees verder

Disclaimer - Sitemap